Zobacz temat
Nowa formuła FF
|
|
Andrzej |
Dodany dnia 10.05.2012
|
![]() Admin ![]() Postów: 98 Data rejestracji: 02.12.2005 |
Witam ![]() Nadejszła wiekopona chwila (jak powiedział niegdyś klasyk) aby wprowadzić pewne zmiany regulaminowe (w niektórych kręgach zwane reformami - nie mylić z częścią garderoby). Aby uatrakcyjnić nasz konkurs proponujemy następujące zmiany (dziękuję pięknie za sugestie Mirabell): 1. Wprowadzić dwumiesięczne edycje (zamiast jednomiesięcznych); 2. Przeniesieniem do galerii Top Fighters premiować 2 albo 3 zdjęcia najlepsze (sugestia Mirabell - zresztą bardzo słuszna); 3. Przemyśleć jakąś drobną choć nagrodę za 1 miejsce - poczyniłem już małe rozmowy związane ze sponsoringiem; 4. Coś trzeba wymyślić z wymyślaniem (masło maślane) tematów... .... Wypowiedzcie się proszę na naszym forum. Pozdrawiam Edytowane przez Andrzej dnia 10.05.2012 Wasz bardzo wredny admin...
|
|
|
mitech |
Dodany dnia 10.05.2012
|
![]() fotonnowicjusz ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 18.09.2006 |
Andrzej napisał/a: Wypowiedzcie się proszę na naszym forum. Pozdrawiam No to może ja się wypowiem ![]() Mnie tam zmiany nie przeszkadzają ![]() PS Aaaaaa i powiem jeszcze co do tematów. Można zrobić tak. Jak co dwa miesiące ma być, to na rok trzeba sześć tematów. Więc proponuję w tym wątku o wymyślenie nie sześciu a na ten przykład dwunastu. I przed kolejną edycją ktoś lub coś drogą losową będzie wybierał jeden temat . Zawsze będzie jakaś niewiadoma. Będziemy mieli więcej tematów jak konkursów. A za rok wymyślamy nowe tematy. Można i prościej. Osoba która wygrała wymyśla temat na następną edycję konkursu. Tak jest na moim forum systemowym KKM. I ta metoda zdaje egzamin od kilku ładnych lat. ![]() Pozdr. Mirek |
|
|
Andrzej |
Dodany dnia 11.05.2012
|
![]() U nas też tak było z wymyślaniem tematów i się... Nie udało ![]() Ale pomysł z bankiem tematów jak najbardziej na tak ![]() Pozdrawiam Wasz bardzo wredny admin...
|
|
|
mmariusz1990 |
Dodany dnia 20.05.2012
|
![]() fotonnowicjusz ![]() Postów: 7 Data rejestracji: 30.12.2010 |
To może zaproponuję jeden temat ![]() "Całkiem blisko nas - Las" Pozdrawiam D750 / D610 / 35 1.8 / 50 1.8 / 85 1.8 / 15-30 2.8 / 24-70 2.8 / 70-200 4 / SB910 / SB700
|
|
|
Mirabell |
Dodany dnia 29.05.2012
|
![]() fotonnowicjusz ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 02.05.2011 |
Witam wszystkich :-) Mam trzy tematy, może coś Nam się spodoba: " Moja pasja" " Coś optymistycznego" " Codzienność" Pozdrawiam Ania |
|
|
semperand |
Dodany dnia 01.06.2012
|
![]() fotonnowicjusz ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 23.06.2010 |
Witajcie, faktycznie parę zmian można wprowadzić i te zaproponowane są słuszne. Jednakże jeśli ja coś mogę powiedzieć odnosząc się do propozycji Andrzeja to mam takie uwagi; otóż moim zdaniem cykl dwumiesięczny jest za długi,zawsze się robiło cykl miesięczny i było spoko,a tematy mogą się powtarzać w szerokim odstępie czasowym,jeśli oczywiście nie będzie fajnego pomysłu. pomysł nagrody za pierwsze 3 miejsca do Galerii Top FF jest bardzo dobry i przy tym uważam, iż jakichkolwiek innych nagród nie powinno się przyznawać.Każdy fotografuje dla przyjemności,jest to nasza pasja i nie robimy zdjęć tu na forum dla nagród tylko dla dobrej zabawy,nauki. Samo bycie w Galerii TOP powinno byś dla każdego satysfakcjonującą NAGRODĄ. pozdrawiam, Andrzej Edytowane przez semperand dnia 01.06.2012 "Semper homo bonus tiro est"
Pozdrawiam, |
|
|
Andrzej |
Dodany dnia 05.06.2012
|
Czekam na dalsze wypowiedzi... Z początkiem wakacji zaproponujemy coś na pewno. Do końca czerwca mój czas jest bardzo skurczony. Pozdrawiam Wasz bardzo wredny admin...
|
|
|
Mirabell |
Dodany dnia 28.06.2012
|
![]() fotonnowicjusz ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 02.05.2011 |
Witam wszystkich ! Zróbmy już jakiś konkursik ![]() ![]() |
|
|
Andrzej |
Dodany dnia 03.07.2012
|
Obiecuję, że po niedzieli (8 lipca) ogłoszę temacik na wakacje. Pozdrawiam ![]() Wasz bardzo wredny admin...
|
|
Przejdź do forum: |